Haarbehandelingen

Afbeelding van vrouwelijk kapsel

Alle haarverbeterende behandelingen worden gegeven met de natuurlijke producten van Hairborist. Voor een eerste behandeling, houd ik eerst een intakegesprek waarin we de behandeling afstemmen, gevolgd door eventueel advies. Deze intake boek je samen met een behandelafspraak.

Prijslijst

Haarbehandelingen

 • Alle natuurlijke producten worden specifiek aangepast op wat jouw haar en hoofdhuid nodig hebben. Bij alle behandelingen wordt aromatherapie ingezet die is afgestemd op jouw behoefte. De meeste behandelingen worden uitgevoerd op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam.
 • Haarbeleving | Voor alle haartype en hoofdhuid

  Een ontspannende haarbehandeling inclusief knippen en oliebehandeling afgestemd om haar mee te verbeteren.

  Aromatherapie, haar herstellende oliebehandeling, ontspannende hoofd- en nek massage, wasroutine met shampoo en conditioner, hydrolaat voor de hoofdhuid, haar wordt in model geknipt en gedroogd zonder föhnborstel, haarverzorging met voedend leave-in product. Tijdens deze behandeling lig je op een behandelstoel met aardingsmat en wordt er gebruik gemaakt van edelstenen.
  (60 min)
  86,-
 • Hoofdhuidbeleving |Voor haar dat te snel vet wordt en bij hoofdhuidproblemen

  Word je haar snel te vet? Of heb je last van je hoofdhuid zoals een droge hoofdhuid, gevoeligheid, schilfers, jeuk, eczeem, psoriasis of hoofdroos? Deze behandeling is volledig afgestemd op de hoofdhuid en is inclusief knippen van het haar.

  Herstellende hoofdhuidpakking, aromatherapie, Indian head massage, wasroutine met shampoo en conditioner, hydrolaat voor de hoofdhuid, verzorgende olie, haar wordt in model geknipt en gedroogd zonder föhnborstel, haarverzorging met voedend leave-in product. Ruimte voor advies over natuurlijke producten en effectieve wasroutine bij hoofdhuidproblemen zoals droogheid, gevoeligheid, eczeem, psoriasis, jeuk en schilfers.
  (60 min)
  96,-
 • Haarbeleving uitgebreid |Voor zeer droog en beschadigd haar of wanneer je het haar een boost wilt geven

  Heeft je haar een boost nodig, is het erg poreus of beschadigd, of wil je gewoon meer glans en gezonder haar? Deze uitgebreide ontspannende behandeling is afgestemd om het haar mee te verbeteren, inclusief knippen van het haar.

  Aromatherapie, haarherstellende oliebehandeling, ontspannende hoofd- en nek massage, keuze uit een kruidenmasker (Moringa of Amla), een Karité masker of verwarmende olie met heatcap, wasroutine met shampoo en conditioner, hydrolaat voor de hoofdhuid, haar wordt in model geknipt en gestyled, haarverzorging met voedend leave-in product. Tijdens deze behandeling lig je op een behandelstoel met aardingsmat en wordt er gebruik gemaakt van edelstenen.
  (90 min)
  135,-
 • Kleurbeleving enkel | Geschikt bij een allergie voor haarverf (PPD en soortgelijke), zwangerschap en borstvoeding

  Een uitgebreide kleurbehandeling voor heel het haar met 100% natuurlijke kleuring, inclusief knippen of Indian head massage.

  100% plantaardige haarkleuring met etherische oliën en Ayurvedische kruiden. Keuze tussen een plantenkleuring voor het hele haar OF voor een bijwerking van de uitgroei en een kleurloos, herstellend plantenmasker voor de punten. Daarnaast heb je de keuze tussen een ontspannende Indian head massage of het haar in model knippen. Je haar wordt gestyled en afgewerkt met een leave-in verzorgingsproduct. De kleuring dekt grijze haren en bestaande uit verschillende kleuren, met uitzondering van het oplichten (zoals highlights).
  Let op: voor een eerste kleuring is altijd een intakegesprek nodig. Tijdens dit gesprek plannen we ook direct een vervolgafspraak voor een kleurafspraak.
  (135 min)
  148,50
 • Kleurbeleving dubbel


  Dezelfde kleurbehandeling als hierboven beschreven, maar met een dubbele kleuringsoptie.
  (150 min)
  188,-
 • Totaalbeleving


  Wil je zowel een ontspannende haarbehandeling als een gezichtsbehandeling? Tijdens deze totaalbehandeling komen beide samen. De meest uitgebreide haar- en huidbehandeling in totale ontspanning om haar en huid mee te verbeteren.

  Aromatherapie voor diepe ontspanning. Een diepvoedende warme haar- oliebehandeling die gedurende de gehele behandeling intrekt. Een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, terwijl je comfortabel ligt op de behandelstoel met een lavendel oogkussen. Hierbij worden edelstenen gebruikt bedoeld om het innerlijke balans mee te herstellen. De behandelstoel bevat een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Vervolgens wordt de behandeling voortgezet met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, hydrolaatmasker, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De haar wasroutine bestaat uit shampoo en conditioner en wordt afgerond met een versterkend hydrolaat, dat de gezondheid van de hoofdhuid bevordert en bijdraagt aan een gezonde haargroei. Je haar wordt in model geknipt en gestyled met leave-in verzorging.
  (150 min)
  200,-

Losse behandeling

 • Hairdusting kniptechniek


  Zie je veel gespleten punten in de lengtes van je haar? Oogt het daardoor dof en droog? Met deze behandeling knippen we het eruit zodat haar weer glanst en zacht aanvoelt.

  Met deze speciale kniptechniek worden alle gespleten haarpunten verwijderd uit het gehele haar. Dit gebeurt door het haar laagje voor laagje te knippen terwijl het droog is. Deze methode behoudt de lengte van je haar, omdat er geen lengte wordt afgeknipt.
  (45 min)
  56,-