Haarbehandelingen

Afbeelding van vrouwelijk kapsel

Biologische kruidenthee, aromatherapie, hoofdhuidmassages, uitgebreid advies en een focus op de verbetering van zowel haar als hoofdhuid met puur natuurlijke benaderingen.

Deze belevingen zijn niet alleen gebaseerd op het verbeteren van haar en huid via natuurlijke verzorging, maar komen ook voort uit mijn geloof dat uiterlijke gezondheid komt van binnenuit. Bij elke behandeling stemmen we af met de rustgevende aroma’s van aromatherapie, wat zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning. Deze oliën worden niet alleen gebruikt om de behandeling te ondersteunen, maar ook om je innerlijke balans te herstellen. 

Er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke producten van Hairborist, waarbij leem, hydrolaten, plantenoliën, etherische oliën en meerdere kruiden worden gebruikt.

(Alle behandelingen zijn geschikt bij een droge hoofdhuid met schilfers, een gevoelige of trekkende hoofdhuid, roos, eczeem, psoriasis en vergelijkbare aandoeningen.)

Prijslijst

Intake

 • Intake voor 1e afspraak in de salon
  Intake voor 1e plantenkleuring (kleurbeleving)
  Intake + detoxbehandeling voor overstappen op natuurlijke producten

Haarbehandelingen (incl knippen)

 • Haarbeleving


  Stem aromatherapie af op jouw behoefte. Je hebt de keuze uit een oliebehandeling om je haar en hoofdhuid te herstellen met etherische oliën die specifiek zijn aangepast op de behoeften van jouw haar (bijvoorbeeld bij droog, beschadigd haar of bij jeuk, schilfers en haarverlies). Of je kunt kiezen voor een kleimasker met etherische oliën, dat speciaal ontworpen is om snel vet wordend haar tegen te gaan. Dit masker werkt absorberend en heeft een helende werking op de hoofdhuid. Tijdens de behandeling kun je genieten van een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, die de doorbloeding stimuleert en de opname van ingrediënten bevordert. Hierbij worden edelstenen gebruikt, bedoeld om het innerlijk balans mee te herstellen. Dit wordt uitgevoerd terwijl je ligt op een behandelstoel met aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Voor extra ontspanning krijg je een lavendel oogkussen op je ogen. De wasroutine bestaande uit shampoo en conditioner, stemmen we af op jouw haarbehoeften. Daarna wordt een kruidentonic aangebracht, samengesteld met onder andere rozemarijn en brandnetel, om je hoofdhuid te voeden en te revitaliseren. Je haar wordt in model geknipt en gedroogd zonder gebruik van een föhnborstel. We sluiten af met een leave-in product dat je haar voedt en beschermt.
  (60 min)
  86,-
 • Hoofdhuidbeleving


  Natuurlijke haar- en hoofdhuidverzorgingsbehandeling bestaande uit een herstellende hoofdhuidpakking met leem, plantenolie, kruiden en etherische oliën. Waarbij tijdens hoofdhuidpakking met aromatherapie een ontspannende Indian head massage wordt gegeven. De wasroutine bestaande uit shampoo en conditioner, stemmen we af op jouw haar en hoofdhuid. Daarna wordt een kruidentonic aangebracht, samengesteld met onder andere rozemarijn en brandnetel, om je hoofdhuid te voeden en te revitaliseren. De hoofdhuid wordt nog extra verzorgd met een olie of hydrolaat. Je haar wordt in model geknipt en gedroogd zonder gebruik van een föhnborstel. We sluiten af met een leave-in product dat je haar voedt en beschermt. Ruimte voor advies over natuurlijke producten en effectieve wasroutine bij hoofdhuidproblemen zoals droogheid, gevoeligheid, eczeem, psoriasis, jeuk en schilfers.
  (60 min)
  96,-
 • Haarbeleving uitgebreid


  Stem aromatherapie af op jouw behoefte. Oliebehandeling om je haar en hoofdhuid te herstellen met etherische oliën die specifiek zijn aangepast op de behoeften van jouw haar (bijvoorbeeld bij droog, beschadigd haar of bij jeuk, schilfers en haarverlies). Tijdens de behandeling kun je genieten van een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, die de doorbloeding stimuleert en de opname van voedingsstoffen bevordert. Hierbij worden edelstenen gebruikt, bedoeld om het innerlijk balans mee te herstellen. Dit wordt uitgevoerd terwijl je ligt op een behandelstoel met aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Voor extra ontspanning krijg je een lavendel oogkussen op je ogen. Je hebt de keuze uit diverse behandelingen, waaronder een kruidenmasker (Moringa of Amla), een Karité masker of een verwarmend olie heatcap masker. Geniet daarna van een ontspannende Indian head massage. De wasroutine bestaande uit shampoo en conditioner, stemmen we af op jouw haarbehoeften. Daarna wordt een kruidentonic aangebracht, samengesteld met onder andere rozemarijn en brandnetel, om je hoofdhuid te voeden en te revitaliseren. Je haar wordt in model geknipt en gestyled. We sluiten af met een leave-in product dat je haar voedt en beschermt.
  (90 min)
  135,-
 • Kleurbeleving enkel


  100% plantaardige haarkleuring verrijkt met etherische oliën en Ayurvedische kruiden, ondersteund door aromatherapie. De plantaardige ingrediënten werken herstellend, voedend en verzorgend voor zowel haar als huid, en bieden ook een beschermende laag. Kies tussen een enkele plantenkleuring die je gehele haar omvat, OF kies voor een bijwerking van de uitgroei en een kleurloos, herstellend plantenmasker voor de punten. Daarnaast heb je de keuze tussen een ontspannende Indian head massage of een knipbehandeling. Je haar wordt geföhnd en afgewerkt met een leave-in verzorgingsproduct. Je haar en huid worden verzorgd en gevoed door de kracht van plantaardige ingrediënten, die ook een beschermende laag geven. Deze behandeling is geschikt voor een hoeveelheid tot 150 gram, wat voldoende is voor lang haar. Extra lang of dik haar vereist een meerprijs per gram. Belangrijk om te vermelden: de producten bevatten geen chemische toevoegingen. De kleuring dekt grijze haren en bestaande uit verschillende kleuren, met uitzondering van het oplichten (zoals highlights). Deze kleuring is veilig tijdens zwangerschap, geschikt voor mensen met allergieën en hoofdhuidproblemen.
  Let op: voor een eerste kleuring is altijd een intakegesprek vereist. Tijdens dit gesprek plannen we ook direct een vervolgafspraak voor de daadwerkelijke kleuring.
  (135 min)
  148,50
 • Kleurbeleving dubbel


  Dezelfde kleurbehandeling als hierboven beschreven, maar met een dubbele kleuringsoptie.
  (150 min)
  188,-
 • Totaalbeleving


  Een uitgebreide haar- en huidbehandeling in totale ontspanning bestaande uit: Aromatherapie voor diepe ontspanning. Een diepvoedende warme haar- oliebehandeling die gedurende de gehele behandeling intrekt. Een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, terwijl je comfortabel ligt op de behandelstoel met een lavendel oogkussen. Hierbij worden edelstenen gebruikt bedoeld om het innerlijke balans mee te herstellen. De behandelstoel bevat een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Vervolgens wordt de behandeling voortgezet met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, hydrolaatmasker, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De haar wasroutine bestaat uit shampoo en conditioner en wordt afgerond met een versterkend kruidentonic, met onder andere rozemarijn en brandnetel, dat de gezondheid van de hoofdhuid bevordert en bijdraagt aan een gezonde haargroei. Je haar wordt in model geknipt en gestyled met leave-in verzorging.
  (150 min)
  200,-

Losse behandeling

 • Hairdusting kniptechniek


  Met deze speciale kniptechniek worden alle gespleten haarpunten verwijderd uit het gehele haar. Dit gebeurt door het haar laagje voor laagje te knippen terwijl het droog is. Deze methode behoudt de lengte van je haar, omdat er geen lengte wordt afgeknipt.
  (45 min)
  56,-