De salon

Release tension in Harmony during Wellness with Nature and create Beauty and Health

In de natuursalon aan huis kan je ook terecht met allergieën, eczeem, psoriasis en tijdens de zwangerschap. Ik help je graag om de beste keuzes te maken wat betreft productgebruik, zodat we samen aan de verbetering van je haar en huid kunnen werken.

Ontdek meer

Esmée Steendijk

Eigenaresse

Esmée Steendijk

(Hoofd)huid en haarspecialist. Schoonheidsspecialist. Natuurkapper. Dermatherapeut. Aangesloten bij haarvriendelijk kappers.
Ik wilde een andere weg inslaan en zonder slechte synthetische ingrediënten werken. Hieruit is met veel liefde de natuursalon ontstaan. Ik zie veel verkeerd productgebruik, waardoor haar en (hoofd)huid verslechterd en dit kan anders! Daarbij ontlasten we met betere ingrediënten ons lichaam en de natuur. Mijn focus ligt dan ook op haar en huid- verbetering met natuurlijke producten. In de salon kan ik je gericht advies geven over wat past bij jouw haar en huid en helpen de overstap te maken naar natuurlijk.

Hairborist bio-concept

Haarproducten

Hairborist bio-concept

Hairborist heeft een bio-concept ontwikkelt die in het teken staat van haar/hoofdhuid verbetering en ontspanning. Werkend met krachtige natuurlijke ingrediënten zoals etherische oliën, plantenoliën, leem, kruiden en planten. Alles wordt aangepast op haar en hoofdhuid kwaliteit. De unieke 100% plantaardige kleuring bestaat enkel uit planten, wat het geschikt maakt na chemo, tijdens zwangerschap, bij (ppd) allergieën, gevoelige/droge hoofdhuid, eczeem of psoriasis.

Enfleur pure & naturel

Huidproducten

Enfleur pure & naturel

Enfleur maakt actieve en natuurlijke producten waarbij de producten vers zijn. Wat betekent dat ze niet ouder zijn dan enkele maanden. Zo zijn we zeker van de kwaliteit en werkzaamheid van de producten. Behandelingen met Enfleur kunnen worden aangepast op elke huidkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van actieve werkzame stoffen, vitamines, probiotica, plantaardig collageen, plantoliën, hydrolaten en kruiden. Ondersteunt de huidbarriere en werkt aan (huid)gezondheid.

Recensies