SALON

HI! IK BEN ESMÉE

 

Als schoonheidsspecialiste en kapster is vanuit grote liefde voor haar en huid, mijn salon ontstaan. Het is een cozy en rustgevende plek, waar je helemaal jezelf mag zijn.

Mijn specialisaties zijn natuurlijke gezichts- en haarbehandelingen, waarbij ik zichtbaar huid en haar verbeter.

Ik hou van een natuurlijke glow creëren, zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen. Mijn behandelingen zijn resultaatgericht waarna je ontspannen en als herboren de deur uitgaat. Lavendr. is echt een beleving.

MIJN FAVORIETE NATUURLIJKE PRODUCTEN

<b>ESSE SKINCARE</b>

Huidverzorging

ESSE SKINCARE

Coming soon!

<b>HAIRBORIST</b>

Haarverzorging

HAIRBORIST

Hairborist heeft een bio-concept ontwikkelt die in het teken staat van haar/hoofdhuid verbetering en ontspanning. Werkend met krachtige natuurlijke ingrediënten zoals etherische oliën, plantenoliën, leem, kruiden en planten. Alles wordt aangepast op haar en hoofdhuid kwaliteit. De unieke 100% plantaardige kleuring bestaat enkel uit planten, wat het geschikt maakt na chemo, tijdens zwangerschap, bij (ppd) allergieën, gevoelige/droge hoofdhuid, eczeem of psoriasis.

<b>ENFLEUR COSMETICS</b>

Huidverzorging

ENFLEUR COSMETICS

Enfleur maakt actieve en natuurlijke producten waarbij de producten vers zijn. Wat betekent dat ze niet ouder zijn dan enkele maanden. Zo zijn we zeker van de kwaliteit en werkzaamheid van de producten. Behandelingen met Enfleur kunnen worden aangepast op elke huidkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van actieve werkzame stoffen, vitamines, probiotica, plantaardig collageen, plantoliën, hydrolaten en kruiden. Ondersteunt de huidbarriere en werkt aan (huid)gezondheid.

LET’S GET YOU


REBLOOOM