De salon

Release tension in Harmony during Wellness with Nature and create Beauty and Health

Een fijne knusse salon waar je zeker bent van natuurlijke producten. We zorgen samen voor een verbetering van jouw huid en haar, als ook voor een ontspannende behandeling. Het verminderen van stress in het lichaam door aromatherapie, gebruik van edelstenen en aardingsmat die ligt op de behandelstoel. Bij een behandeling mag je van een biologische kruidenthee genieten en van een stukje verantwoorde cake van Groentekauw en je even overgeven aan een ontspannende behandeling. 

Mist je huid zijn gezonde natuurlijke glans? Veel last van roodheid of onzuiverheden? Is je haar droog en beschadigd? Wil je stoppen met chemisch kleuren? Alle behandelingen zijn gericht op haar- en huidherstel. Je bent op het juiste adres, zie ik je snel?

Openingstijden

Maandag 9.15 – 17.15 uur

Dinsdag 9.00 – 17.00 uur

Donderdag 9.15  – 17.15 uur

De salon bevindt zich op de 2e verdieping, alleen bereikbaar via de trap. Er is geen lift aanwezig.

Ontdek meer

Esmée Steendijk

Eigenaresse

Esmée Steendijk

Natuurkapper en Schoonheidsspecialist. Dermatherapeut. Aangesloten bij haarvriendelijk kappers.
Ik wilde een andere weg inslaan en zonder slechte synthetische ingrediënten werken. Hieruit is met veel liefde de natuursalon ontstaan. Ik zie veel verkeerd productgebruik, waardoor haar en (hoofd)huid verslechterd en dit kan anders! Daarbij ontlasten we met betere ingrediënten ons lichaam en de natuur. Mijn focus ligt dan ook op haar en huid- verbetering met natuurlijke producten. In de salon kan ik je gericht advies geven over wat past bij jouw haar en huid en helpen de overstap te maken naar natuurlijk.

Hairborist bio-concept

Haarproducten

Hairborist bio-concept

Hairborist heeft een bio-concept ontwikkelt die in het teken staat van haar/hoofdhuid verbetering en ontspanning. Werkend met krachtige natuurlijke ingrediënten zoals etherische oliën, plantenoliën, leem, kruiden en planten. Alles wordt aangepast op haar en hoofdhuid kwaliteit. De unieke 100% plantaardige kleuring bestaat enkel uit planten, wat het geschikt maakt na chemo, tijdens zwangerschap, bij (ppd) allergieën, gevoelige/droge hoofdhuid, eczeem of psoriasis.

Enfleur pure & naturel

Huidproducten

Enfleur pure & naturel

Enfleur maakt actieve en natuurlijke producten waarbij de producten vers zijn. Wat betekent dat ze niet ouder zijn dan enkele maanden. Zo zijn we zeker van de kwaliteit en werkzaamheid van de producten. Behandelingen met Enfleur kunnen worden aangepast op elke huidkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van actieve werkzame stoffen, vitamines, probiotica, plantaardig collageen, plantoliën, hydrolaten en kruiden. Ondersteunt de huidbarriere en werkt aan (huid)gezondheid.