Gezichtsbehandelingen

Alle huidverbeterende behandelingen worden gegeven met de natuurlijke producten van Enfleur pure & natural. Ik maak daarbij gebruik van actieve werkstoffen, hydrolaten, plantoliën, kruidenextracten en aromatherapie, als onderdeel van mijn visie. 

Mijn aanpak richt zich niet alleen op het verbeteren van de huid, maar ook tot het bereiken van innerlijke rust voor zowel geest als lichaam. Door deze combinatie van huidverbetering en ontspanning zorgen we voor een meer holistische ervaring.

Voordat we van start gaan, houd ik eerst een intakegesprek waarin we de behandeling afstemmen, gevolgd door eventueel advies.

Prijslijst

Natuurlijke gezichtsbehandelingen

 • Edelsteen gezichtsmassage |Voor alle huidtype


  Een uitgebreide ontspannende hoofd-, gezichts-, nek-, schouder- en decolletémassage, waarbij met handen en edelstenen gemasseerd wordt. Tijdens deze massage nemen we de hoofdhuid mee, inclusief drukpunten in het gezicht en op het hoofd. We versterken de ontspanning met aromatherapie, waardoor je diep kunt ontspannen. Voorafgaand aan de massage wordt je huid gereinigd met de natuurlijke verzorgingsproducten van Enfleur. Na de behandeling wordt deze afgesloten met een verzorgende dagcrème, specifiek afgestemd op jouw huidtype. De kracht van edelstenen berust op hun unieke energietrillingen, die een positieve invloed uitoefenen op zowel ons lichaam als onze geest. De behandeling helpt de harmonie in je lichaam te herstellen en lichaam en geest in balans te brengen. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam.
  (60 min)
  82,-
 • Natural Basic |Voor alle huidtype


  Aromatherapie voor diepe ontspanning, reiniging en dieptereiniging, huidverzachtende scrub, korte ontspanningsmassage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, een specifiek serum aangepast aan wat jouw huid nodig heeft, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam.
  (60 min)
  75,-
 • Natural Calm | Voor gevoelige huid, snel reactieve huid, tijdens zwangerschap


  Aromatherapie voor diepe ontspanning, reiniging en dieptereiniging, huidverzachtende scrub, kalmerend en ontstekingsremmend serum, ontspanningsmassage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker met verzachtend en huidverzorgend Kamille extract, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, kalmerend serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Tijdens de massage worden ook edelstenen gebruikt met als doel het innerlijke balans te herstellen.
  (75 min)
  87,-
 • Natural Detox | Om de huid te boosten


  Aromatherapie voor diepe ontspanning, reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, verzachtend roos hydrolaat masker, uitgebreide massage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker met huidzuiverende en rijke antioxidant detox Spirulina, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Tijdens de massage worden ook edelstenen gebruikt met als doel het innerlijke balans te herstellen.
  (90 min)
  107,-
 • Natural Pure | Voor gecombineerde en vette huid


  Aromatherapie voor diepe ontspanning, reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, verkoelend pepermunt hydrolaat masker, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, massage van gezicht/nek/schouders/decolleté, ontstekingsremmend en huidbarrière versterkend serum van Niacinamide (vitamine B3), afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Tijdens de massage worden ook edelstenen gebruikt met als doel het innerlijke balans te herstellen.
  (75 min)
  92,-
 • Natural Anti-aging | Bij beginnende huidveroudering en de rijpere huid


  Aromatherapie voor diepe ontspanning, reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, huidtextuur verbeterend oranjebloesem hydrolaat masker, hoog gedoseerde actieve antioxidant booster, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker met vitamine C extract (o.a. huidverbeterend, collageenstimulerend, celvernieuwende werking), ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Tijdens de massage worden ook edelstenen gebruikt met als doel het innerlijke balans te herstellen.
  (90 min)
  107,-

Totaalbeleving

 • Totaalbeleving


  Een uitgebreide haar- en huidbehandeling in totale ontspanning bestaande uit: Aromatherapie voor diepe ontspanning. Een diepvoedende warme haar- oliebehandeling die gedurende de gehele behandeling intrekt. Een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, terwijl je comfortabel ligt op de behandelstoel met een lavendel oogkussen. Hierbij worden edelstenen gebruikt bedoeld om het innerlijke balans mee te herstellen. De behandelstoel bevat een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Vervolgens wordt de behandeling voortgezet met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, hydrolaatmasker, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De haar wasroutine bestaat uit shampoo en conditioner en wordt afgerond met een versterkend kruidentonic, met onder andere rozemarijn en brandnetel, dat de gezondheid van de hoofdhuid bevordert en bijdraagt aan een gezonde haargroei. Je haar wordt in model geknipt en gestyled met leave-in verzorging.
  (150 min)
  200,-

Extra toe te voegen

 • Wenkbrauwen in model epileren 15,-