Gezichtsbehandelingen

Schoonheidsverzorging behandelstoel in ruimte met 2 kasten met kaarsen erop. Bloemen in vaas en 2 hangende lampen.

Alle huidverbeterende behandelingen worden gegeven met de natuurlijke producten van Enfleur pure & natural, die vol zitten met actieve stoffen die helpen de huid te verbeteren.

Voorafgaand aan je eerste behandeling beginnen we met een intake. Deze intake bestaat uit een huidanalyse en een vragenlijst. Hiermee bepalen we je huidtype, huidconditie en eventuele huidproblemen, zodat we je behandelingen optimaal kunnen afstemmen voor het beste resultaat in huidverbetering.

Prijslijst

Natuurlijke gezichtsbehandelingen

 • Bij alle behandelingen maken we gebruik van aromatherapie en edelstenen voor een diepe ontspanning. De behandelingen vinden plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die verschillende gezondheidsvoordelen biedt. Denk aan stressvermindering, ontstekingsremmend, een sterker immuunsysteem en diepere ontspanning.
 • Natural Basic |Voor alle huidtype


  Een gezichtsbehandeling van 60 minuten voor als je wat minder tijd hebt of als kennismakingsbehandeling.

  Reiniging en dieptereiniging, scrub, korte ontspanningsmassage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, een specifiek serum en verzorgende dagcrème aangepast aan wat jouw huid nodig heeft.
  (60 min)
  75,-
 • Natural Calm | Voor gevoelige huid, snel reactieve huid, tijdens zwangerschap


  Een kalmerende en voedende behandeling voor een droge, gevoelige of snel geïrriteerde huid. We brengen de huid tot rust en herstellen het vet/vocht balans, waarbij een droge huid, roodheid en irritatie afnemen.

  Reiniging en dieptereiniging, scrub, kalmerend en ontstekingsremmend serum, ontspanningsmassage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker met Kamille extract, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid.
  (75 min)
  87,-
 • Natural Detox | Om de huid te boosten


  Kan je huid wel een boost gebruiken? Mist je huid zijn natuurlijke glans? Met het blauwe kelp collageen masker, vol met antioxidanten en detox eigenschappen, geven we de huid weer zijn gezonde glans terug. Niet alleen het masker, ook met de peeling verwijderen we de dode huidcellen en zorgen we voor een gezond uitziende huid.

  Reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend AHA peeling, roos hydrolaat masker, uitgebreide massage van gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker met huidzuiverende en rijke antioxidant detox Spirulina, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, rijke antioxidant serum, verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid.
  (90 min)
  107,-
 • Natural Pure | Voor gecombineerde en vette huid


  Snel last van onzuiverheden, een glimmende huid en grove poriën? Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan een diepe reiniging van de huid.

  Reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend AHA peeling, verkoelend pepermunt hydrolaat masker, ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, massage van gezicht/nek/schouders/decolleté, ontstekingsremmend en huidbarrière versterkend serum van Niacinamide (vitamine B3), verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid.
  (75 min)
  92,-
 • Natural Anti-aging | Bij beginnende huidveroudering en de rijpere huid


  Effectieve behandeling bij fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping. Een uitgebreide anti-verouderingsbehandeling om de huidtextuur mee te verbeteren door middel van een dieper werkende peeling, vitamines en antioxidanten.

  Reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend AHA peeling, huidtextuur verbeterend oranjebloesem hydrolaat masker, antioxidant booster, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageen masker met vitamine C (o.a. huidverbeterend, collageenstimulerend, celvernieuwende werking), ontspannende drukpuntmassage op de hoofdhuid, verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid.
  (90 min)
  107,-
 • Edelsteen gezichtsmassage


  Een uitgebreide ontspannende hoofd-, gezichts-, nek-, schouder- en decolletémassage, waarbij met handen en edelstenen gemasseerd wordt. Tijdens deze massage nemen we de hoofdhuid mee, inclusief drukpunten in het gezicht en op het hoofd. We versterken de ontspanning met aromatherapie, waardoor je diep kunt ontspannen. Voorafgaand aan de massage wordt je huid gereinigd met de natuurlijke verzorgingsproducten van Enfleur. Na de behandeling wordt deze afgesloten met een verzorgende dagcrème, specifiek afgestemd op jouw huidtype. De kracht van edelstenen berust op hun unieke energietrillingen, die een positieve invloed uitoefenen op zowel ons lichaam als onze geest. De behandeling helpt de harmonie in je lichaam te herstellen en lichaam en geest in balans te brengen. De behandeling vindt plaats op een behandelstoel met een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam.
  (60 min)
  82,-

Totaalbeleving

 • Totaalbeleving


  Een uitgebreide haar- en huidbehandeling in totale ontspanning bestaande uit: Aromatherapie voor diepe ontspanning. Een diepvoedende warme haar- oliebehandeling die gedurende de gehele behandeling intrekt. Een ontspannende hoofdhuid- en nekmassage, terwijl je comfortabel ligt op de behandelstoel met een lavendel oogkussen. Hierbij worden edelstenen gebruikt bedoeld om het innerlijke balans mee te herstellen. De behandelstoel bevat een aardingsmat, die tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw lichaam. Vervolgens wordt de behandeling voortgezet met een gezichtsbehandeling bestaande uit: reiniging en dieptereiniging, huid- vernieuwend en stimulerende AHA peeling, hydrolaatmasker, uitgebreide massage gezicht/nek/schouders/decolleté, hydraterend collageenmasker, rijke antioxidant serum, afgesloten met een verzorgende dagcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. De haar wasroutine bestaat uit shampoo en conditioner en wordt afgerond met een versterkend kruidentonic, met onder andere rozemarijn en brandnetel, dat de gezondheid van de hoofdhuid bevordert en bijdraagt aan een gezonde haargroei. Je haar wordt in model geknipt en gestyled met leave-in verzorging.
  (150 min)
  200,-

Extra toe te voegen

 • Wenkbrauwen in model epileren 15,-